yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı girmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakadar merak ettikleri tüm mevzular için selen sahibi olabilirler.

Başkaca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık örgüyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu makalelar ciddi durumların sırat göstericisidir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Doğrusu, üs üstelik şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını mâni olmak dâhilin tasarlanmışken, müstacel çıkış kapısı sadece hızlı ve emniyetli tahliye sinein kullanılan bir bapdır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan oflaz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı ferahlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının hoşgörülüliğinden az olmamalıdır.

Bina çışitalarında kullanılan baplar konulevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Göksu Kapı üretim Yangın Merdiveni Kapısı alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en koca kalite ve en birebir fiyat politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page